Om os

Spisesteder på Søborg Hovedgade? Prøv Restaurant IL NUOVO RUGANTINO

På jagt efter gode spisesteder på Søborg Hovedgade? Så kan du godt indstille jagten og bestille bord hos Restaurant IL NUOVO RUGANTINO, der har været i italienske hænder i de 30 år, som restauranten har eksisteret. Her får du ægte italiensk pizza i stemningsfulde omgivelser.

Vi serverer mad her på Søborg Hovedgade, hvor vi lægger vægt på gode råvarer og velsmagende specialiteter. Du er hver gang sikret en autentisk italiensk oplevelse – Restaurant IL NUOVO RUGANTINO er dit lokale spisested på Søborg Hovedgade.

Restaurant IL NUOVO RUGANTINO – et spisested i Søborg
Hos Restaurant IL NUOVO RUGANTINO tilbyder vi italienske klassikere. Så hvis du drømmer om den ægte italienske smag, kan vi tilbyde en lang række veltilberedte klassikere. Du kan eksempelvis bestille den store pakke med både antipasti, en hovedret og derefter nyde den velkendte tiramisú. Du er naturligvis også velkommen til at komme ind og bestille en hurtig pizza, der med sikkerhed nok skal tilfredsstille dine smagsløg.

Alle vores retter er tilberedt med respekt for de italienske traditioner og råvarer – vi er altså ikke gået på kompromis med smagen og kvaliteten. Vi tør derfor godt kalde Restaurant IL NUOVO RUGANTINO for dit ægte italienske spisested på Søborg Hovedgade.

Mad og vin på Søborg Hovedgade
En autentisk italiensk middag kræver god vin, der på bedste vis komplimenterer retterne. Derfor har vi hos IL NUOVO RUGANTINO nøje udvalgt vinene på vores vinkort, så du får en perfekt helhedsoplevelse. Vores smilende personale står altid klar til at vejlede i vores vine, så du behøver ikke at være vinekspert for at spise hos os. Restaurant IL NUOVO RUGANTINO er uden tvivl det hyggeligste spisested på Søborg Hovedgade.

Book bord – dit italienske spisested på Søborg Hovedgade
Lad os stå for det hele, når du gerne vil invitere kæresten på et velsmagende italiensk måltid, eller når familien skal forkæles lidt ekstra. Vi garanterer for den ægte smag af Italien og masser af italiensk stemning og charme. Du kan nemt og bekvemt bestille bord her på vores hjemmeside eller ringe til os på +45 81 94 94 42 .
Velkommen til Restaurant IL NUOVO RUGANTINO!

Ja tak, send mig en hilsen en gang i mellem
IL NUOVO RUGANTINO

Kontakt info

Søborg Hovedgade 163
2860 Søborg
Tlf.:
+45 81 94 94 42

Åbningstider

Alle dage
17:00 - 22:00
Køkken lukker
21:00
Design: chati.dk
2024 - rugantino.dk
Ring: +45 8194 9442